20 septembrie 2013

5 Enigme despre Barbati care Femeile nu le inteleg...

1. De ce este important pentru bărbați ca femeile să intieze sexul
În primul rând este important să știm că bărbații au un ego extrem de fragil. Ei nu trec cu ușurință peste refuzul femeilor de a face sex, peste durerile de cap sau alte indispoziții pe care acestea le invocă. Când sunt refuzați ei se simt zdrobiți. Refuzurile consecutive le creează mari probleme de masculinitate, considerându-le ca pe niște eșecuri personale. De aceea ar prefera mai degrabă ca ele să inițieze sexul, gestul făcându-i să se simtă doriți și importanți. Allan Pease spune că “bărbații pot adese ori obține acest lucru purtându-se mult mai atent și arătându-se mai iubitori față de femeile din viața lor, fapt ce le va face de obicei să inițieze ele sexul. Dacă bărbații ar fi apelat la mijloace mai subtile, ar fi sfârșit prin a abține mult mai des ceea ce își doresc decât atunci când pur și simplu pretînd acel lucru“.
2. De ce bărbații maturi își afișează burta
Este ceva obișnuit ca o femeie se încerce să-și ascundă aripioarele sau să-și tragă burta, în public. Și la fel de obișnuit este să vezi un bărbat dotat cu un ditamai burtihanul să se afișeze în slipi și șa facă “ochi dulci” doamnelor sau domnișoarelor. Acest comportament reflectă conștientizarea bărbaților în valoarea pe care o au pe piață, aceea de a strânge resurse, și nu modul în care arată. El trebuie doar să poarte un ceas scump sau să aibe un BMW ca să compenseze burta proeminentă.
3.  Ce-i îngrijorează pe bărbați. 
Și bărbații au nemulțumirile lor însă nu le lasă pe acestea să le controleze viața așa cum fac femeile. Bărbații se tem de:
- Am burta prea mare?
- Am îmbătrânit?
- Arăt masculin?
- Chelesc?
- Mă va iubi o femeie așa cum sunt?
- Pot să satisfac o femeie?
- Am penisul mic?
- O să-mi pot întreține familia?
Ei nu vor destăinui niciodată, nimănui, aceste temeri. Mai ales altor bărbați. Din cauza ego-ului masculin, n-ar trebui nici ca femeile să aducă în discuție aceste subiecte, decât dacă ei le inițiază.
4. De ce nu spun “te iubesc”
Pentru că femeile văd în aceste două cuvinte următoarele: angajament, locuit împreună, casă, curte, copii, “adânci bătrâneți”. Acest comportament al ei, îl sperie pe bărbatul care regretă că i-a spus la începutul relației “te iubesc”. El se gândește că va trebui mereu să se ridice la nivelul acestor cuvinte. Astfel, dacă nu cumva hormonii i-au urcat la cap și speră să facă sex cu femeia respectivă, va evita să spună cele două cuvinte.
5. Trei întrebări care îi înfricoșează pe bărbați
- La ce te gândești?
El ar răspunde: la nimic, la fotbal, la X dezbrăcată, aș bea o bere, la cât de grasă ești. Sunt răspunsuri neplăcute pentru o femeie care ar dori ca el să se gândească la ea, la cât de frumoasă și grijulie este etc.
- Mă ami iubești?
Răspunsul corect ar fi: “da, la nebunie!”. Dar cele mai probabile răspunsuri reale sunt: ” sigur, hai să facem sex”, “te-ai simți mai bine dacă aș spune “da”?”, “doar mă culc cu tine, nu?” “cine, eu?”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu